Heb je interesse in een stadswoning of appartement van Burggraven? Hieronder vind je de planning. Zo weet je precies wat je te wachten staat de komende tijd. Wel zo fijn!

Icoontje

Stap 1

Nu in verkoop - Schrijf je in

Er zijn nog een paar appartementen en stadswoningen beschikbaar! Heb je interesse in een stadswoning of appartement? Schrijf je dan in via het digitale inschrijfformulier in je persoonlijke accountomgeving.

Alle belangrijke verkoopdocumentatie zoals de prijslijst en de verkooptekeningen vind je op deze website onder het kopje 'aanbod'. Via het digitale inschrijfformulier in je persoonlijke account kun je je definitief inschrijven voor de stadswoningen en appartementen. Heb je nog geen account? Maak dan eerst hier een account aan.

Meld je aan
Icoontje

Stap 2 - Nu

Slopen & voorbereidingen

De nodige voorbereidingen voor de start van de bouw zijn in volle gang. De omgevingsvergunning is inmiddels verleend.  

Ook het terrein is inmiddels al aan de nodige veranderingen ondergaan. De oude HEMA is al een tijdje gesloopt en de bomen zijn gekapt. Vanaf eind 2023 zal de ondergrondse infrastructuur worden aangelegd en daarna kan de bouw dan echt gaan beginnen. 

Icoontje

Stap 3

Bouwen

Nadat de ondergrondse infrastructuur is aangelegd kan de bouw worden gestart. Vanaf januari 2024 zal worden gestart met de bouw. 

Icoontje

Stap 4

Wonen

Schrijf

je in!

 

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Burggraven? Maak dan hieronder een persoonlijk account aan.     

De eerste inschrijfperiode is inmiddels verlopen, maar je kunt je nog altijd inschrijven voor de nog beschikbare woningen via het digitale inschrijfformulier in je persoonlijke accountomgeving.

Na invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink. Zodra je deze hebt bevestigd, ontvang je een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.