Ommen is heerlijk groen en landelijk gelegen en tegelijkertijd ben je met de auto vanuit Burggraven in een kleine 20 minuten al in de grotere omliggende plaatsen. De afstanden naar Zwolle, Hardenberg, Hoogeveen en Raalte bijvoorbeeld, zijn heel goed te doen. Ook met het openbaar vervoer. Vanaf de Vechtkade fiets je in 4 minuten naar het station, dat uitstekende treinverbindingen heeft richting Emmen, Zwolle en Almelo. Ideaal toch!

Hartje

Ommen

Wie Ommen zegt, zegt sfeer. De binnenstad heeft leuke straatjes en pleintjes en is lekker overzichtelijk. Je vindt er alle soorten winkels, van supermarkt tot vintageshop en van boekhandel tot speelgoedzaak. De dokter, de sportclub, het zwembad, de theaters, het is allemaal dichtbij. En wil je uit eten, dan heb je de restaurants voor het uitkiezen. De terrassen aan de Vecht en op de pleinen liggen op loopafstand van je nieuwe woonplek en het hele jaar door wordt er van alles georganiseerd; van Ommer Bissingh tot kunstroute en van kerstmarkt tot festival.

Prachtige

natuur

Hier wil je niet meer weg! En dat is niet voor niet voor niets. Ommen heeft ook op mensen uit de wijde omtrek een magnetische aantrekkingskracht. De regio van het Vechtdal is rijk aan natuur, met uitgestrekte bossen, weiden, heidevelden, zandverstuivingen en heuvels. Je kunt hier eindeloos wandelen en fietsen dankzij een uitgebreid netwerk van paden. De Overijsselse Vecht en de Regge slingeren zich dwars door het landschap heen en bieden legio mogelijkheden voor waterrecreatie; zwemmen, suppen, (kano)varen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan.

Locatie

Schrijf

je in!

 

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Burggraven? Maak dan hieronder een persoonlijk account aan.     

De eerste inschrijfperiode is inmiddels verlopen, maar je kunt je nog altijd inschrijven voor de nog beschikbare woningen via het digitale inschrijfformulier in je persoonlijke accountomgeving.

Na invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink. Zodra je deze hebt bevestigd, ontvang je een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.