Een

Stadswoning speciaal

Heeft een grotere woning jouw voorkeur? Dan tippen we de stadswoning special. Deze ligt in de knik van het woonblok en dat heeft een positieve uitwerking op de leefruimte in huis. Elke woonlaag telt hierdoor namelijk net wat meer vierkante meters en op de tweede verdieping is zelfs een derde (slaap)kamer gerealiseerd. Mooie bijkomstigheid van deze special: de speelse vorm van de woning maakt je uitzicht al net zo uniek!

Soort: Stadswoningen speciaal
Woonoppervlakte: 160 m2
Slaapkamers: 3
Prijsindicatie: € 535.000,- tot € 595.000,- v.o.n.

Jouw wooncomfort.

Jouw nieuwe woning wordt opgeleverd met een badkamer en toilet inclusief sanitair en tegelwerk naar jouw smaak. Een keuken is niet inbegrepen, hoe deze eruit komt te zien, mag je dus helemaal zelf weten. Je hebt een eigen berging op de begane grond en parkeren is mogelijk op het eigen terrein aan de achterzijde.

Meld

je nu aan!

Aanmelden

Schrijf

je in!

 

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Burggraven? Maak dan hieronder een persoonlijk account aan.     

De eerste inschrijfperiode is inmiddels verlopen, maar je kunt je nog altijd inschrijven voor de nog beschikbare woningen via het digitale inschrijfformulier in je persoonlijke accountomgeving.

Na invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink. Zodra je deze hebt bevestigd, ontvang je een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.