Zes

Stadswoningen

Wil je graag comfortabel thuis kunnen werken? Of staat een eigen hobbykamer al langer op je verlanglijstje? Dan is een van deze 6 stadswoningen precies wat je bedoelt! De iets verlaagde begane grond leent zich namelijk uitstekend voor dit soort doeleinden. Nog een groot voordeel van de originele indeling is dat je vanuit de ruime woonkamer net wat hoger zit, waardoor het uitzicht richting de Vecht optimaal is. Bovendien is het in huis lekker licht dankzij de raampartijen aan twee kanten. Nu ook mogelijk met eigen huislift, prijs op aanvraag.

Soort: Stadswoningen
Slaapkamers: 3
Prijsindicatie: € 485.000,- tot € 550.000,- v.o.n.

Jouw wooncomfort.

Jouw nieuwe woning wordt opgeleverd met een badkamer en toilet inclusief sanitair en tegelwerk naar jouw smaak. Een keuken is niet inbegrepen, hoe deze eruit komt te zien, mag je dus helemaal zelf weten. Je hebt een eigen berging op de begane grond en parkeren is mogelijk op het eigen terrein aan de achterzijde.

Meld

je nu aan!

Aanmelden

Schrijf

je in!

 

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Burggraven? Maak dan hieronder een persoonlijk account aan.     

De eerste inschrijfperiode is inmiddels verlopen, maar je kunt je nog altijd inschrijven voor de nog beschikbare woningen via het digitale inschrijfformulier in je persoonlijke accountomgeving.

Na invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink. Zodra je deze hebt bevestigd, ontvang je een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.