Twee

Hoekappartementen Vechtkade/Brugstraat

Heb je je oog laten vallen op een van beide hoekappartementen? Dan ben je vast niet de enige! Als je hier straks woont, geniet je aan twee kanten van een uitzicht dat nooit verveelt.  Zo kijk je vanaf je balkon lekker weids uit richting de Vecht en is dat ook het eerste wat je ziet als je de gordijnen ’s ochtends opentrekt. Daarnaast krijg je met een schuin oog ook alles mee van de gezelligheid in de Brugstraat. De bovenste appartementen beschikken over een extra hoog plafond met uitzicht in de kap. Tevens hebben ze een bergzolder boven de slaapkamers. Daarbij is jouw appartement op-en-top duurzaam en helemaal van nu!

Soort: Hoekappartementen Vechtkade/Brugstraat
Woonoppervlakte: 90 m2
Slaapkamers: 2
Prijsindicatie: € 425.000,- tot € 500.000,- v.o.n.

Jouw wooncomfort.

Jouw nieuwe appartement wordt opgeleverd met een badkamer en toilet inclusief sanitair en tegelwerk naar jouw smaak. Een keuken is niet inbegrepen, hoe deze eruit komt te zien, mag je dus helemaal zelf weten. Het appartementengebouw is goed toegankelijk dankzij de liftvoorziening in het trappenhuis, je hebt een eigen berging en parkeren is mogelijk op het eigen terrein aan de achterzijde.

Meld

je nu aan!

Aanmelden

Schrijf

je in!

 

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Burggraven? Maak dan hieronder een persoonlijk account aan.     

De eerste inschrijfperiode is inmiddels verlopen, maar je kunt je nog altijd inschrijven voor de nog beschikbare woningen via het digitale inschrijfformulier in je persoonlijke accountomgeving.

Na invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink. Zodra je deze hebt bevestigd, ontvang je een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.