Vier

Appartementen Brugstraatzijde

Ben je op zoek naar een appartement in Ommen voor jou alleen of met zijn twee? Deze 4 appartementen zijn in elk opzicht ideaal! Aan de voorzijde kijkt je woonkamer uit op de gezellige Brugstraat, terwijl beide slaapkamers aan de achterzijde liggen die lekker rustig is. Buiten zitten kan op je eigen balkon en door de slimme indeling kom je nergens ruimte tekort; De bovenste appartementen beschikken over een extra hoog plafond met uitzicht in de kap. Daarnaast hebben ze een bergzolder boven de slaapkamers. ook voor de was is deze gereserveerd en je kledingkast past met gemak in de slaapkamer. Wat wil je nog meer?

Soort: Appartementen Brugstraatzijde
Woonoppervlakte: 80 m2
Slaapkamers: 2

Jouw wooncomfort.

Jouw nieuwe appartement wordt opgeleverd met een badkamer en toilet inclusief sanitair en tegelwerk naar jouw smaak. Een keuken is niet inbegrepen, hoe deze eruit komt te zien, mag je dus helemaal zelf weten. Het appartementengebouw is goed toegankelijk dankzij de liftvoorziening in het trappenhuis, je hebt een eigen berging en parkeren is mogelijk op het eigen terrein aan de achterzijde.

Meld

je nu aan!

Aanmelden

Schrijf

je in!

 

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Burggraven? Maak dan hieronder een persoonlijk account aan.     

De eerste inschrijfperiode is inmiddels verlopen, maar je kunt je nog altijd inschrijven voor de nog beschikbare woningen via het digitale inschrijfformulier in je persoonlijke accountomgeving.

Na invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink. Zodra je deze hebt bevestigd, ontvang je een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.