Negen

Appartementen Vechtzijde

Ben je op zoek naar comfort en ruimte en zit je graag op de eerste rang? De 9 appartementen in het gebouw aan de Vechtkade zijn met 100 m2 lekker royaal. Vanuit de woonkamer met keuken stap je direct op je comfortabele balkon met uitzicht richting de Vecht. Hoe heerlijk is het om hier te zitten! Met een dampende kop koffie in je ene hand en een goed boek in de andere. En heb je zin in gezelligheid, dan wandel je zo hartje Ommen in.

Soort: Appartementen Vechtzijde
Woonoppervlakte: 100 m2
Slaapkamers: 2
Prijsindicatie: € 475.000,- tot € 550.000,- v.o.n.

Jouw wooncomfort.

Jouw nieuwe appartement wordt opgeleverd met een badkamer en toilet inclusief sanitair en tegelwerk naar jouw smaak. Een keuken is niet inbegrepen, hoe deze eruit komt te zien, mag je dus helemaal zelf weten. Het appartementengebouw is goed toegankelijk dankzij de liftvoorziening in het trappenhuis, je hebt een eigen berging en parkeren is mogelijk op het eigen terrein aan de achterzijde.

Meld

je nu aan!

Aanmelden

Schrijf

je in!

 

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Burggraven? Maak dan hieronder een persoonlijk account aan.     

De eerste inschrijfperiode is inmiddels verlopen, maar je kunt je nog altijd inschrijven voor de nog beschikbare woningen via het digitale inschrijfformulier in je persoonlijke accountomgeving.

Na invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink. Zodra je deze hebt bevestigd, ontvang je een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.