Ben je op zoek naar een moderne woning of een luxe appartement en heb je een speciale voorkeur voor het centrum van Ommen? In het nieuwbouwplan Burggraven worden heerlijk ruime, comfortabele appartementen en woningen gerealiseerd, direct aan de Vechtkade en de Prinses Julianastraat.

Vier

Appartementen Brugstraatzijde

De vier appartementen die gericht zijn op de levendige Brugstraat hebben een comfortabele woonoppervlakte van 80 m2 . Hier kijk je direct het sfeervolle centrum in en heb je altijd genoeg te zien! De woonkamer met keuken heeft een royaal balkon, er zijn twee fijne slaapkamers aan de rustige achterzijde, er is een badkamer met toilet en een bergruimte voor je wasmachine en -droger.

Lees meer
Negen

Appartementen Vechtzijde

In het gebouw aan de Vechtkade zijn 9 heerlijk ruime appartementen van 100 m2 ondergebracht, verdeeld over de drie woonlagen. Elk appartement heeft een riante woonkamer met keuken die toegang biedt tot een fijn balkon met een geweldig uitzicht. Daarnaast zijn er twee ruime slaapkamers, een badkamer met toilet, een ruimte voor de wasmachine/-droger en een afzonderlijk tweede toilet.

Lees meer
Twee

Hoekappartementen Vechtkade/Brugstraat

Op de eerste en de tweede verdieping aan de Brugstraat liggen twee hoekappartementen van 90 m2 (bouwnummer 6 en 12) die zowel uitkijken op de levendige Brugstraat als op de Vechtkade! Het balkon bevindt zich aan de zijde van de Vecht en ook de indeling van het appartement is georiënteerd op deze kant. Naast een ruime woonkamer met keuken zijn er twee slaapkamers, een berging en een badkamer met toilet.

Lees meer
Zes

Stadswoningen

De 6 stadswoningen aan de Vechtkade hebben een iets lager gelegen begane grond die ingedeeld is met een grote hobbykamer plus toilet en een praktische berging. De eerste verdieping bestaat uit een ruime woonkamer met keuken die de hele woonlaag bestrijkt. Vanaf het balkon aan de voorzijde heb je een levendig uitzicht richting de Vecht. Ook aan de achterzijde is een balkon. Op de tweede verdieping vind je bij de hoekwoningen in de basis 2 slaapkamers en een badkamer met toilet. De overige stadswoningen krijgen in de basis 3 slaapkamers.

Lees meer
Een

Stadswoning speciaal

Heb je belang bij nog meer leefruimte? Dan is deze stadswoning special precies wat je zoekt! Dankzij de ligging in de knik van het gebouw is deze special extra groot. Op de begane grond vind je een riante hobbykamer, toilet en berging. Vanuit de woonkamer op de eerste verdieping geniet je dankzij de knik van een panoramisch uitzicht. Aan de voorzijde heb je een groot balkon en de tweede verdieping telt maar liefst 3 (slaap)kamers en een badkamer.

Lees meer

360 graden impressie

Deze afbeelding is interactief, je kunt dus om je heen kijken door te klikken in de afbeelding!
Voor een optimale beleving adviseren wij om de video te bekijken op een groot scherm.

Schrijf

je in!

 

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Burggraven? Maak dan hieronder een persoonlijk account aan.     

De eerste inschrijfperiode is inmiddels verlopen, maar je kunt je nog altijd inschrijven voor de nog beschikbare woningen via het digitale inschrijfformulier in je persoonlijke accountomgeving.

Na invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink. Zodra je deze hebt bevestigd, ontvang je een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.