Prachtig

wonen in Ommen

Nog een paar beschikbaar!

Op een levendige plek in Ommen worden in het plan Burggraven binnenkort 15 heerlijke appartementen en 7 stoere stadswoningen gerealiseerd aan de Vechtkade en de Prinses Julianastraat. De woningen zetten de stijl van de bestaande bebouwing langs de Vechtpromenade mooi door en geven de stad een markante nieuwe aanblik.

Interesse in een stadswoning of appartement?    Bekijk het aanbod en neem contact op met de makelaar.

Naar het aanbod

Zeven

stadswoningen

In totaal komen er 7 stadswoningen in de bocht van de Vechtkade richting Prinses Julianastraat, inclusief 1 special, die zich precies in de knik bevindt! Dankzij de slimme en originele indeling van de woning heb je vanuit je woonkamer én vanaf je balkon aan de voorzijde een heerlijk uitzicht richting de Vecht en alle gezelligheid die bij het centrum hoort. Ook parkeren is geen enkel probleem, aan de achterzijde van de woning heb je een eigen parkeerplek voor jouw auto.

Nu ook mogelijk met eigen huislift!

Vijftien

appartementen

De 15 comfortabele appartementen met balkon liggen in een gebouw met lift. Aan de zijde van de Vechtkade zijn 9 extra ruime appartementen gesitueerd, vanaf de begane grond tot en met de tweede verdieping. Daarnaast zijn er aan de zijde van de gezellige Brugstraat nog 6 appartementen gelegen op de eerste en tweede verdieping. Aan deze kant is de begane grond gereserveerd voor commerciële ruimtes. Elk appartement beschikt over een eigen berging en op één na hebben ze allemaal een privé parkeerplaats. Voor dit appartement is een parkeervergunning aan te vragen.

Stads wonen

aan de kade

Precies daar waar je hartje Ommen binnenkomt, met alle gezellige terrasjes, winkels en cafés, wordt ruimte gecreëerd voor wonen. Het plan Burggraven bestaat uit een appartementengebouw van drie woonlagen en een reeks geschakelde woningen met een originele indeling. Waar jouw keuze ook op valt, elke woning en elk appartement heeft hetzelfde moderne comfort, dezelfde stadse uitstraling en een ideale ligging, midden in het centrum. Hier hoef je niets te missen en heb je alles bij de hand. Via de toegangsweg aan de achterzijde parkeer je zelfs de auto op jouw vaste plek direct bij de deur.

Direct

bij de Vecht

Waar kun je beter wonen dan bij de Vecht? De locatie van Burggraven brengt je ongetwijfeld heel veel woonplezier in de toekomst. Een groot aantal appartementen en alle stadswoningen zijn zo gelegen dat ze uitkijken richting de Vecht en alle levendigheid daaromheen. Een zestal appartementen ligt aan de Brugstraat die in de nieuwe situatie verbreed wordt. Twee van deze appartementen hebben het balkon met uitzicht aan de kant van de kade. Op de begane grond aan de Brugstraat komt een ruimte die bestemd is voor commercieel gebruik.

Schrijf

je in!

 

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Burggraven? Maak dan hieronder een persoonlijk account aan.     

De eerste inschrijfperiode is inmiddels verlopen, maar je kunt je nog altijd inschrijven voor de nog beschikbare woningen via het digitale inschrijfformulier in je persoonlijke accountomgeving.

Na invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink. Zodra je deze hebt bevestigd, ontvang je een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.